Contact Us

Can we help you find your dream home? Send us a note!

Or, give us a call! 612.279.8215

For immediate responses, contact individual agents.

709 S 2nd St
Minneapolis, MN 55401

612.279.8215

Blog

downtown minneapolis real estate

Before + After: Bridgewater Lofts

CFG Marketing

From a great start, this loft redesign built on a solid foundation and added in customization galore to reflect the new owner's artistic style in a thoughtful and budget-minded way.

With the help of professional interior designer Lynn Barnhouse, our client transformed her space into something just perfect to showcase her collections. From Lynn's website: "Overlooking the Mississippi River, a residence for discerning clients whose previous home Lynn Barnhouse had also designed, some years earlier. Moving into larger quarters with a fine collection of art and ethnic artifacts, they wanted to keep most of the furniture and accessories Lynn had helped them choose for their former home, but to be able to display their collection of objects in a more dramatic and meaningful way. Keeping to a modest budget and minimizing disruption from construction of the new space, Barnhouse has created a fulfilling setting for clients who appreciate the process of design and have a discriminating eye for interesting and beautiful things."

If you have a great before and after project for your home or condo, let us know - we would love to feature your stories!

Project Designer: Lynn Barnhouse, Principal, Barnhouse Office, LLC  https://www.barnhouseoffice.com/residential

Design goals:

  • Maximize display impact for objects
  • Customize design elements to reflect owner's personal style
  • Small-scale budget and disruption while still updating design elements 

 

sitting room

before

sitting room

after

bridgewater lofts

dining room

before

dining room

after

kitchen

before

bridgewater lofts

kitchen

after

BW 513 study.jpg

sitting

before

bridgewater lofts

sitting

after

bridgewater lofts

bedroom

before

bridgewater lofts

bedroom

after